27 Temmuz 2018 Cuma

MİNECRAFT POCKET EDİTİON V1.6.0.8 FULL APK (MCPE 1.6.0.8 / BETA)

Minecraft Pocket Edition v1.6.0.8 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Mojang firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter ile bulunduğunuz açık dünya içinde hayal dünyanızı inşa etmek veya hayatta kalmaya çalışmaktır. Minecraft PE için bulunan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani tüm skin (kıyafet) açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz daha fazla çıkarabilirsiniz. Minecraft Pocket Edition v1.6.0.8 sürümü BETA olarak sunulmuştur, onlarca hata için düzenleme yapılmıştır, görüntü kalitesi-performans için geliştirmelere yer verilmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 24.99TL’dir, 2.365.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : tüm skin yani kıyafetlerin kilidi açıktır, texture yani doku paketleri oyun içinden indirildiği için sorunludur. Mağazaya giriş yaparken oyun kapanabilir.
UYARI : oyunu en yeni özelliklerle oynamak için, yeni dünya oluştururken veya eski dünyanızı düzenlerken yan menüdeki oluştur butonun altındaki oyun kısmından aşağıya inin ve  “Use Experimental Gameplay” yani “Deneysel Oyun Kullan” seçeneğini aktif edin.

Minecraft Pocket Edition v1.6.0.8 MOD APK İNDİR – 85MB
Previous Post
Next Post

0 Yorum yaz.: