31 Temmuz 2018 Salı

Sniper 3D Assassin 2.15.1 Mod Apk


Sniper 3D Assassin yapımcılığını Fun Games For Free stüdyosunun üstlendiği android platformunun tanınmış aksiyon oyunlarından birisidir.
Özel kuvvetlerde polislik yapmış keskin nişancı karakterini yönettiğiniz oyunda sniperlarınızla size verilen görevleri yerine getiriyorsunuz. Oyundaki görevleri bazı bölümlerde polis operasyonlarına destek güç olarak bazı görevleriyse tamamiyle saklı ve tek başınıza gerçekleştiriyorsunuz.
Görevi etkin bir şeklinde tamamladığınızda, hedefinize isabet eden kurşunun yavaşlatılmış hareketini yeniden görebileceksiniz. Devam tuşuna basarak durdurabilirsiniz, fakat bu Sniper 3D’de epey sık olan bir sahnedir; zira yavaşlatılmış kameralar gerçekten grafiklerin niteliğini gösterir.
Sniper 3D Assassin içinde yaşanan maddi ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli,sınırsız elmas hileli olarak ekliyorum böylece oyunun tadını sonuna kadar çıkartabilir,istediğiniz sniper tüfeklerini satın alabilirsiniz.Bitmek bilmeyen görevler,inanılmaz şehirler,kullanabileceğiniz onlarca sniper tüfekleri,süper animasyonlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. Oyunun 3D grafikleri, sezgisel kontrolleri ve gerçekçi ses efektleri oyun esnasında güzel zaman geçirmemize yardım ediyor.Kontroller çift parmak ile sağlanmaktadır.Sniper 3D Assassin Play Store’da 100 milyon’dan fazla indirilmiştir.İyi eğlenceler.
Oyundan Görüntüler


Yenilikler
* Hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri

.
Indirme Linkleri
 Sniper 3D Assassin 2.15.1 Mod.apk
Previous Post
Next Post

0 Yorum yaz.: