2 Ağustos 2018 Perşembe

Critical Ops 0.9.10.f93 Mod Apk


Critical Ops yapımcılığını Critical Force Ltd. stüdyosunun üstlendiği android platformunun tanınmış aksiyon oyunlarından birisidir.
Critical Ops oyunu mobil fps oyunları arasında iyi bir oynayıcı kitlesine sahip oyunların başında gelir. Kendine özgün silah skinleri ile dikkat çeken cops çıktığı günden beri gittikçe artan takipçi sayısını arttırmaya devam etmekte. Online bir oyun olan bu oyunu oynamak için kendinize ait bir hesabınızın olması gerekmektedir. Oyun bütün dünyanın bildiği bir uygulamadır. Bu yüzden oyuna her giriş yaptığınızda aktif bir sunucu bulabilirsiniz.
Critical Ops Nasıl Oynanır?
Neredeyse bütün fpslerde olduğu gibi bu oyunda da farklı bölümler ve haritalar mevcuttur. Oyuna giriş yaptıktan sonra istediğiniz bir harita seçebilirsiniz. Eğer kendi arkadaşlarınızla birlikte oynamak isterseniz diğer arkadaşlarınızla aynı server yani aynı odaya girmelisiniz. Takım seçimini kullanıcıya bırakan oyun uygulaması kullanıcıların her bolum sonunda kariyer ilerlemesi kaydetmelerini sağlıyor. Bu oyunun bir diğer özelliği ise bütün dünyanın yakından tanıdığı silahların dayısının fazlalığıdır. Bu silahlara sahip olmak için ayrı bir xp ya da xp turu şeyler biriktirmenize gerek yok. Her silahı almak için aktif olduğunuz odada her bölümde kazandığınız paraları harcamanız yeterlidir.
Critical Ops içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani radar hileli olarak ekliyorum böylece düşmanlarınızın konumunu mini harita üstünden rahatlıkla görebilir, baskın yapıp oyunun gidişatını değiştirebilirsiniz. .Dünyanın dört bir yanından rakipler, bitmek bilmeyen çatışmalar, uzun soluklu oyun yapısı, silah kasaları ve dahası sizleri bekliyor. Oyunun 3D grafikleri, sezgisel kontrolleri ve gerçekçi ses efektleri oyun esnasında güzel zaman geçirmemize yardım ediyor.Kontroller çift parmak ile sağlanmaktadır.Critical Ops Play Store’da 10 milyon’dan fazla indirilmiştir.İyi eğlenceler.
Critical Ops Yenilikler
*Yeni Özellik: Hızlı Maçlar!
– Sıralandığı gibi sıradan maçlar oynayın.
– Günlük Defuse (En İyi 7)
*Silah Dengesi Güncelleme:
– XD45 Kısa Menzilli Hasar Buff ayarlandı.
– Saldırı Tüfeği Hareketi ve Atlama Spread Artan ayarlandı.
– AK47 Recoil arttırıldı.
– M14 şimdi 4800 maliyeti düzenlendi.
– GSR 1911 şimdi 500 dolar düzenlendi.
*Anti Hile Güncellemesi yapıldı.
*Bıçak Ses Tweaks düzeltildi.
*Bombalar duvarların yanında daha fazla hasar verebilir.
 Kurulum
OBB için dosyaları şu dizine çıkartın/sdcard/Android/obb/
 İndirme Linkleri

Critical Ops 0.9.10.f93 Mod.apk Critical Ops 0.9.10.f93 OBB.zip
Previous Post
Next Post

0 Yorum yaz.: